? Welcome to our blog,
Tuesday, May 17, 2011 11:01 PM
Back to 2010


?
Even though we argued a little yesterday
Today, we laugh and hug, embrace each other
Alright. Let’s make a promise

You are my best friend

Even if your worry may seem trivial
Don’t hold it in
But share it with each other. 
Promise me one more time

When you laugh, I’m happy too
When you’re sad, my eyes tear up.

There is only one of you in this world my friend
You’re my joy and my soul
I’ll continue to treasure our importance
I swear
I love you my friend

I’ll be your strength
I’ll always by your best friend

If you find a good movie, a song,
Or a person(guy/girl), make sure to let share it with each other
Let’s make a promise together

For me, when you’re not here, I really feel lonely
For me, when you’re sick, I can’t sleep. I worry about you

With faith and holding hands, no matter what I won’t be afraid
The word friendship may sound awkward, but I think 
 that word was created  to describe us.

We make pretty nicknames for each other and play around
Sometimes, we share our cool clothes
You’re number one in my speed dial.
You’ll always be my best friend
Forever you’re my friend





by : Miss Karut =P


Saturday, February 19, 2011 10:31 PM


?
ASSALAMMUALAIKUM

jawab dulu salam tu kalau ye pun. haha. okey, skarang sye nak share 1 video. 


okey, sayawww undur diriwww dulu yooww! 

by : yourclassmate ;)


Tuesday, February 1, 2011 8:10 PM


?
selamat pagi malaysia ! cewahh senyum segala sambil kenyikk mate sebelah ;)

oh yeah semangat nak g picnikk nie..mau terjun laut, yabedabeduuu lame kot tak terjun laut..tu yang semangat tu..hehe :D okeh2 nampak nya semua menepati masa yang ditetap kan (10 pagi malaysia) opss ada jugak yang terbabas, tengok jam mana kawan ??haha.. takpe2 janji datang..so kite enjoy selagi semua masih ada kat sini ;)

sampai je terus kami landing sambil mghalakan pandangan kami ke laut china selatan.waahh syokk nya.sabor2 sebelum tu kita makan dulu..erkkk... alhmdulilah, perut pon dah kenyang pe lagi.serang!!!

kami tak kesah dah muke kami burn, janji kehidupan remaja kami puas pada hari ini.HAHA ye dok,ke gane?? c(: sambil tangan letak di bahu dan mata naik ke atas....SENTAP!!! )... kawan2 lakukan apa yang telah aku kata kan..lakukannnn!!!  hahaha sengal*


nak tulis pe lagi nie ek?? tak pe laa korang tengok je laa gambar2 kat bawah ni..
hihi keyh bubyee :)









 mentang2 laa ain tu kecik, ringan pulok tu g smackdown..hana.hana..hahah





Friday, January 7, 2011 8:28 PM


?
 hari pertama dan kedua

mari dekat, meh-meh mak cik nak citer nie.hahaha.
okeh2 dah puas tatap wajah kami yang rajin tu?? rajin kan? haha
meh nak bagi tahu sikit. tu kami ada kat labry kerteh..biase laa skodeng2 buku.
em dua kali jex kot kiteorang belajar kat labry tu..haha
meh nk citer sikit:  first, sehari sebelum raya haji kan cuti jadi dari duk umah baik belajor dgn depa..lau duk umah tak tahu laa stdy kerk stado. jadi kami g dari pagi sampai petang, tak laa pagi sangat,pagi kami pukol bape,pukol 11.30 haha.
yang ke dua pulak.kami g 2 hari lepas raya haji (kalau tak silap :D)
kali nie ala kadar jex stdy..tak tahu laa nape mungkin sorang2 dalam mood raya lagi kot..hihi
kat labry tu asingkan tmpat duduk pompuan ngn laki.sebelah kanan tempat pompuan, tengah2 bdk2 punye tempat, sebelah kiri tempat laki..tapi kami dgn selamber badak nye duk tmpat laki sbb ada penghawa dingin..kat pompuan tak de ke?? ada tapi tak rase nyahh..haha..dan lagi satu jenis kiteorang nie mmg tak tahu senyap.kalau gelak mak aii mmg kaw kaw ar..kalau cotcitcotcit tak sah citer ar..haha sampai laa kene tegor dengan makcik labry aw..skali dua takpe jugak..nie smpai makcik tu join duduk dgn kiteorang..(hahah bohong dh situ).biler kene tegor senyap sekejap.pastu biler start cotcitcotcit bising balik..haiaa
last2 kiteorang tak stdy dh kat labry aw..kene halau ke?? haha bukan sbb kene halau laa..sebab pe ek?ada laa sebab2 tertentu..hahahah okeh2 1.sbb labry tu jauh dari rumah kami 2.dah ada tempat baru..hahhahah




 

okeh gambar nie pulak masa kami g mcd..macam biase la kalu g labry mesti singah mcd, tak lama, sekejap jadii laa..memandangkan labry dekat dgn mcd jadi kami break sekejap g lunch..dah abis makan, dah abis sembang2 g solat jap then sambung balik mengadap buku sampai laa labry tutup..

okeh selamat jalan.
bebel mek salmah c(:


Tuesday, January 4, 2011 9:57 PM


?


3idiots.!
nak dipendekkan citer laa kan,citer ni dah jadi  favorite kami :D
jalan citer dia manyak syok maa.lagu2 dye pon best...tak caye g tengok..g laa tengok tu..haha
alaaa aku tak bagi tahu pon mesti korang dah tengok kan..? mesti dah 4 5 kali ulang citer nie kan..?citer nie pon dah lama kan..kan??
kami memang tak terlepas laa..sorang2 fword msg suruh tengok citer nie..hihi

ha bagi yang tak minat tengok citer-citer industan tu anda di galakkan tengok citer ni..
best weyh..tengok r..tengok weyh..haha aku lak lebih2.

bak kate hanaKECIK : tapi seyes r wa cakap, aku ta mint langsung industan2 nih. tapi sejak member2 memberi cadangan, haha. gelak sampai menangis tgk cite tuhh.



p/s: jangan tengok kosong jex..ambik laa sikit2 pengajaran dari citer tu..hihi :D


*siap sedia gelak kaw kaw sampai mleleh air mata..
  last kali tepuk tangan :)



bebel mek salmah c(:



8:11 AM
Farewell


?


hari ni lepak kat mcd kerteh.
untuk hari last syafiq kat kerteh nie.
haia tak taw bape banyak last laa dia kat kerteh nie.
mula-mula cakap 30 dec 2010..pastu ecok..*tu pon tak pasti..haha
tapi yang pasti dia fly ke UK hujung bulan 1  (haha macam halau jex..tak tak, tak halau pon)
sebelum fly balik kampung kesayangan dulu ye nyahh. haha


hurm g mcd tak di pon dah tersasar dari waktu yang di tetap kan.
sorry laa geng yang dah lama sampai..bukan sengaje tapi gitu laa..haha
tibe-tibe awok-awok len tak dok trnspot..nasib baik laa ada syafiq yang tolong pungut..bukan kat tepi jalan.tapi dekat rumah ea..


dok sembang-sembang.ani pon buat kuar kad spbt..
tatap laa wajah kami masa budak-budak..
memang lucu r..gelak kaw kaw..siap ambik kad then msk poket tak nak kasi orang tengok..hahah
mmg beza r muke sorang-sorang.muke baik jex :D







okeh laa matahari pon dh sembunyi kan diri..
dan kami ape laa..tak reti-reti nak balik?
haha sebelum ma/mama/mummy/ibu/ummi bebel  cepat-cepat kami angkat kaki.
tu pon dah kene sembur sikit dalam tepon..hihi..balik rumah pandai-pandai laa korang ea...
ngeh3









bebel mek salmah c(:












Friday, December 31, 2010 9:42 AM


?

tutup buku lama, bukak buku baru.
selamat tahun baru kawan-kawan :)

kenangan sepanjang persekolahan mesti kekal sampai biler2 taw..hihi :)

so apa azam baru korang? 
jeng..jeng..jeng :D


bebel mek salmah c(:



Yours truly,



HAVING A BIGGEST EXAMINATION THIS YEAR!


With Loves,

that all, ;D


Materialistic,

Click for my wishlist!

  • That CD
  • Elmo Plushie
  • Spongebob Plushie


  • DOMO,

    I Love You.